Blomsterverden.dk startades 2004 av Sissel Thuesen Jensen, när e-handel var helt nytt  och främmande för många.Sissel hade en tydlig dröm att prova på "e-handel". Trädgårdsarbete - och särskilt tulpaner - var hennes stora hobby, så hon ville provasälja tulpaner på nätet.

Namnet kom till när Rikke - Sissels dotter - i sjuårsåldern sa: "Mamma, du vill ha en värld full av blomster". Det blev Blomstervärlden.

År 2004 var det  inte vanligt att handla på nätet, och även betalningar på nätet möttes med stor skepsis av kunderna. Det gick dock långsamt framåt och 2009 flyttade Blomsterverden.dk till Bornholm i Svaneke. Det var först då som verksamheten verkligen tog fart och teamet växte och växte.

Idag har vi alla sorters spännande kvalitetsblommor, knölar och barrotsplantor, och vi utökar sortimentet varje år. Alla våra lökar och knölar kommer från odlare i Nederländerna.

Vi har också ett stort urval av olika trädgårdsredskap. Vi vill hitta några av de bästa lökarna och knölarna för dig, så att din trädgård kan fyllas med färg - nästan året runt.

Sedan 2004 har vi skickat en liten hälsning i paketet, och det gör vi för att vi vill ge dig ett personligt tack och önska dig en trevlig dag.

Idag finns Blomsterverden fortfarande på Bornholm i Danmark, men vi har flyttat till större lokaler i den lilla hamnstaden Nexø, där lagret har precis rätt temperatur för blomsterlökar och knölar. Lagret ligger bara cirka 90 km från Ystads kust.

Vi är ett team på 15 personer som arbetar med att packa alla dina beställningar, köpa nya lökar och knölar, hålla koll på lagret och se till att webbutiken är redo för den nya säsongen.

Vi hoppas att du tycker om att handla hos oss - vi är redo att ta emot dina beställningar, och om du har några frågor är du välkommen att ringa eller skriva till oss.